15 Ocak 2012 Pazar

Love & Rubio A.Ş. bu sefer yeterli olamadı: 91-93


NBA'de çaylak sezonundaki performansıyla dikkatleri üzerine çeken Minnesota Timberwolves'un İspanyol guardı Ricky Rubio, takımın bir diğer yıldızı Kevin Love ile birlikte sürdürdüğü yüksek performansını dün gece Atlanta Hawks karşısında devam ettirse de Love'un isabetli olmayan üçlüğü sonrası sahadan üstün ayrılan taraf ev sahibi Hawks oldu. Philips Arena'daki mücadelenin ilk yarısında
Atlanta Hawks Teague ile etkili olurken, devre 53-42 Atlanta Hawks üstünlüğüyle tamamlandı. İkinci devrede Rubio ve Love ile etkili olan ve maçı çeviren Timberwolves, dördüncü periyodun başında Ellington'un sayıları, Rubio'nun asist ve sayılarıyla skora ortak oldu. Bitime 27 saniye kala Rubio'nun üçlüğüyle skoru 91-91 yapan Timberwolves bitime 4 saniye kala Joe Johnson'un serbest atışlarına engel olamadı. Son hücumda galibiyet şansını Love'un üçlüğüyle zorlayan Minnesota, bu denemeden isabet bulamayınca sahadan 91-93 yenik ayrıldı.
Timberwolves'ta Kevin Love 30 sayı, 13 ribaund, Ricky Rubio 18 sayı, 12 asist, 4 ribaund, 5 top çalma, Wayne Ellington 13 sayı ile oynarken, Atlanta Hawks'a galibiyeti getiren isimler 25 sayı, 5 ribaund ile Joe Johnson, 20 sayı, 10 asist ile Jeff Teague ve 10 sayı, 11 ribaund ile oynayan çaylak Ivan Johnson oldular.

0 comments:

Yorum Gönder