6 Ekim 2018 Cumartesi

BGL triple-double ile başladı

Efe Ergi Tırpancı - Fenerbahçe
Basketbol Gençler Ligi'nde 2018-2019 sezonunun ilk gününde Fenerbahçe'li Efe Ergi Tırpancı Türk Telekom karşısındaki performansıyla triple-double yaptı. Fenerbahçe'nin Türk Telekom'u 94-63 yendiği karşılaşmada 13 sayı - 13 ribaunt - 10 asistle mücadele eden genç basketbolcu sezonun ilk maçında triple-double yaparak hem takımı hem de kendi adına yeni sezona iyi bir başlangıç yapmış oldu. 27 dakika sahada kalan Efe 5/9 iki sayı, 0/4 üç sayı, 3/6 serbest atış isabetiyle oynarken, 2 de top çalarak Fenerbahçe'nin farklı galibiyetinde önemli pay sahibi oldu. 

Fenerbahçe'de aynı zamanda İsmail Karabilen de 16 sayı - 10 ribaunt - 5 asistle mücadele ederek double-double performansıyla dikkat çekici bir basketbol sahaya koyarken, hem Efe hem de İsmail'in beş faulle karşılaşmayı tamamlayamamaları ilginç bir tesadüf oldu. 

7 yorum:

  1. efe cidden umut vaad ediyor. ilerde neden yeni bir cedi osmanımız efe olmasın diyorum arkadaşlara ortamlarda dünkü oyunuyla da bu tekrardan kendini kanıtladı.

    YanıtlaSil
  2. Prens Basketbolcu7 Ekim 2018 16:23

    Umut vaad ediyor gelecekte NBA'de olmayacak büyük ihtimalle her ne kadar ümit vaadediyor olsa da. Sanırım Fenerbahçe için gelecek vaadeden oyuncu Basketbol'da 2024 civarlarında tam yıldız olacaktır.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aşağıda Mehmet Nba tarafından araştırıldığını yazmış ve bence olabilir. Çünkü gerçekten yaşına göre şimdiden büyük işler başarıyor.

      Sil
  3. Efe Ergi Tırpancı fenerbahçe gençlerde yer alan en iyi oyunlardan birisi. Gelecekte kendisini çok daha iyi yerlerde görebiliriz.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bence oyununa bu şekilde devam ederse ilerde nba gibi süper yerlere gidebilir ki internette okuduğum bazı haberlere göre nba'den birkaç ekibin yetenek avcıları efeyi izliyormuş.

      Sil
    2. Nba için şuan bence erken. Çünkü yaşından dolayı fazla tecrübesi bulunmuyor. Biraz daha tecrübe kazanması gerekiyor diye düşünüyorum.

      Sil
    3. aynen bende ilerde demiştim şu an için gerçekten erken. ham daha pişmesi gerekiyor.

      Sil