28 Şubat 2012 Salı

Banvit'e galibiyet yetmedi

Ülkemizi Euro Cup'ta temsil eden Bandırma ekibi Banvit, TOP 16 gruplarındaki son maçında kendi sahasında Rusya'nın Spartak St.Pettersburg ekibini 68-61 yenmesine rağmen, grubun diğer maçında KK Buducnost'un KRKA Novo Mesto'yu 63-58 yenmesi üzerine üçüncü sırada kaldı ve elendi.
Geçtiğimiz hafta grubun son sırasındaki Krka'ya son anlarda yaptığı hatalarla yenilen Banvit, malesef bu yenilginin cezasını elenerek ağır bir şekilde çekmiş oldu. Barış Ermiş'in yokluğunda guard rotasyonu daralan Banvit, maça istediği gibi başlayamayıp devreyi 32-38 geride tamamlasa da, ikinci yarı ile beraber toprlandı ve rakibini yakaladı. Üçüncü periyodu sert savunmasıyla 50-45 önde tamamlayan Banvit, son çeyrekte de üstünlüğünü koruyarak sahadan 68-61 galip ayrıldı. Çeyrek finale çıkabilmesi için sadece kazanması yetmeyen Banvit, Karadağ'daki maçta Buducnost'un konuğu olan Sloven Krka'nın deplasmandan eli boş dönmesi sonucu ikili averajla grubu üçüncü tamamladı ve elenmekten kurtulamadı.
Banvit'te Kalin Lucas 18 sayı, 4 ribaund, Chuck Davis ve Kenan Bajramovic 12'şer sayı ile oynarlarken, konuk ekipte de Patrick Beverley ve Valery Likhodey 16'şar sayı keydettiler.

0 comments:

Yorum Gönder