17 Nisan 2019 Çarşamba

Doğa Koleji ve Kaf Kaf yarı finalde

Dünya Liselerarası Basketbol Şampiyonası erkekler çeyrek finalinde Brezilya temsilcisini 47-43 mağlup eden Doğa Koleji adını yarı finale yazdırdı. Temelini Pınar Karşıyaka genç takımının oluşturduğu temsilcimiz yarın yarı finalde ev sahibi Yunanistan ile karşılaşacak ve kazandığı takdirde finale yükselecek. 

Doğa Koleji yarı finalde

Grup aşamasında Letonya'yı 95-52, Romanya'yı 86-44, Hırvatistan'ı ise 85-63 mağlup eden Doğa Koleji, Son 16 maçında Bulgaristan'ı 80-47 yenerek çeyrek finalist olmuştu. Çeyrek finaldeki 47-43'lük galibiyetle adını ilk dörde yazdırmayı başaran Doğa Koleji bu sonuçla 2017'de yine Türkiye'nin kazandığı şampiyonada, altın madalyayı bir kez daha ülkemize getirmeyi aklına koyduğunu göstermiş oldu. 


İnanç Hotamış, Berkay Çıvgın, Ali Efe Barış, Murat Meriç Kuntker, Ömer Ayaz, Barış Levent Ünlü, Çağatay Özkan, Haktan Yavaş, Eray Büyükcangaz ve Arda Tan Karace'den oluşan takımıza yarı finalde Yunanistan karşısında başarılar dileriz. 

2 yorum:

  1. Tebrik ederim gençler başarılarınızın devamını dilerim

    YanıtlaSil
  2. Karşıyaka'da birbirlerine alışmış, çok öne çıkan bir isim olmadan takım oyunuyla başarıya ulaşan gençlerimize final yolunda başarılar.

    YanıtlaSil