21 Ocak 2018 Pazar

Yiğit Arslan 2.kez en yetenekli oldu

BSL All Star 2018 Lease Plan Yetenek Yarışması şampiyonu Tofaş'ın genç skorer guard'ı Yiğit Arslan oldu. Yarışmadan ilk turu ikinci olarak tamamlayıp en iyi derecenin sahibi Banvit'li Erkin Şenel'le birlikte finale çıkan Yiğit Arslan final etabını 31 saniyede tamamlayıp Lease Plan Yetenek Yarışması'nı kazandı. Geçtiğimiz seneki yarışmanın da kazananı olan Yiğit böylece üst üste ikinci kez bu ödülü kazanmış oldu. 

BSL All-Star 2018 - Yiğit Arslan

İlk turunu 28 saniyede parkuru bitiren Erkin Şenel'in birinci tamamladığı yarışmada, hafta içinde sakatlanan Egemen Güven yerine yarışmaya dahil olan Emircan Koşut ve Yiğit Arslan 30 saniyelik derece yaparak tie-break'e kaldılar. Tie-break'i 24 saniyede tamamlayarak 34 saniyelik derecesi olan Emircan'ı geçen Yiğit finale kalan diğer isim oldu. Gaziantep Basketbol'lu Can Uğur Öğüt 39, Galatasaray Odeabank'lı Ege Arar 52, Sakarya Büyükşehir'den Moustapha Fall ise 33 saniyelik derecelerle final yapamadılar. 


Final aşamasında ise Yiğit Arslan 31 saniyelik bir derece yaparken, parkuru 46 saniye ile tamamlayan Erkin Şenel'i geçerek yarışmayı üst üste ikinci kez kazanıp yeteneğini bir kez daha kanıtlamış oldu. Unvanını koruyan Yiğit böylece 10,000 TL'lik ödülün de sahibi oldu. 

0 comments:

Yorum Gönder