21 Ocak 2018 Pazar

3 sayı şampiyonu Trabzonspor'dan Brady Heslip

BSL All-Star 2018 organizasyonunda günün ikinci yarışması olan ING Bank 3 sayı yarışmasının kazananı Trabzonspor'un Kanadalı guardı Brady Heslip oldu. İlk turu 23 isabet kaydederek ilk sırada tamamlayan Brady Heslip final turunda da 22 isabet kaydederek yarışmayı kazanırken, ilk turda geçen senenin şampiyonu Melih Mahmutoğlu'nu tie-break ile geçen Scott Wood finaldeki kötü performansı ve 9 isabetiyle ikinci sırada yer aldı. 

BSL All-Star 2018 Brady Heslip

İlk turda Trabzonspor'dan Brady Heslip'in 23, Fenerbahçe Doğuş'tan Melih Mahmutoğlu ve Pınar Karşıyaka'dan Scott Wood'un 20, İstanbul BBSK'ten Ryan Toolson ve Beşiktaş Sompo Japan'den Sertaç Şanlı'nın 16 ve Eskişehir Basket'ten William Baron'un  13 isabet kaydettiği yarışmada final turu Heslip ve tie-break etabında Melih Mahmutoğlu'nu 22-19'la geçen Scott Wood arasında yapıldı. 


Final etabına Scott Wood'un çok kötü başlayıp 9 isabet sağlamasıyla daha atışlarına başlamadan şampiyonluğunu ilan eden Bardy Heslip, turu 22 puanla tamamlayarak ING Bank 3 sayı yarışmasının birincisi oldu. 

Fotoğraflarını kullandığımız Trendbasket ekibine teşekkür ederiz.

0 comments:

Yorum Gönder