28 Ekim 2017 Cumartesi

Ömer Yasir Küçük'ten Tofaş'a 33 sayı

Basketbol Gençler Ligi'nde, beşinci haftada konuk ettiği Tofaş'ı 84-80 mağlup eden TED Ankara Kolejliler'de Ömer Yasir Küçük kaydettiği 33 sayı ile takımını galibiyete taşıyan isim oldu. Önceki maçlarda Yiğit Baran Sakarya'nın yıldızlaştığı TED Ankara Kolejliler'de bu kez sazı eline alan Ömer, 39 dakika 30 saniye sahada kaldığı maçta 5/9 üç sayı isabetiyle 33 sayı atarken, 6 ribaunt ve 6 asistlik performansıyla da çekişmeli geçen maçın kazanılmasında önemli rol oynadı. 

Ömer Yasir Küçük - TED Ankara Kolejliler

Basketbol Gençler Ligi'ndeki dördüncü maçına çıkan 2001 doğumlu Ömer Yasir Küçük, ilk kez bir maçta bu kadar uzun süre forma giyerken, 4 maç sonundaki ortalamalarını da 17 sayı - 2.7 ribaunt - 3.2 asiste yükseltti. Ömer ayrıca 9/19 ile %47'lik bir üç sayı yüzdesi yakaladı. Ömer Yasir Küçük aynı zamanda TBL'de mücadele eden Halk Enerji TED Ankara Kolejliler'in as takımında da mücadele etmekte olup, 5 maçta 6 sayı - 2.2 asist ortalaması elde etmiş durumda. 


Ömer Yasir Küçük'ün 33 sayı ile yıldızlaştığı maçta TED Ankara Kolejliler'in galibiyetinde önemli rol oynayan diğer isimler ise 14 sayı - 11 ribaunt ile Yiğit Baran Sakarya, 12 sayı - 6 ribaunt - 7 asist ile Emir Büyükhanlı ve 11 sayı - 5 ribaunt ile Tarık Günay oldular. 

3 yorum:

  1. Maci izleyemedim ancak 33 sayi atmissa cok iyi bir oyun cikarmis omer yasir

    YanıtlaSil
  2. 2001 doğumlu. Eğer çalışmaya devam eder kendini geliştirirse güzel bir kariyer bekliyor Ömer'i.

    YanıtlaSil
  3. Bu çocuktan beklenti çok büyük. Geleceğin milli takımında yer alması mümkün. Yeterki gerekli şans verilsin. Eminim ki çok iyi kullanacaktır

    YanıtlaSil