28 Ekim 2017 Cumartesi

Mert Konuk'un triple-double ile flörtü

Basketbol Gençler Ligi beşinci haftasında deplasmanda TED Ankara Kolejliler'in konuğu olan Tofaş, sahadan 80-85 mağlup ayrılırken, Tofaş'ın genç yıldızı Mert Konuk triple-double'ı ucundan kaçıran performansıyla dikkatleri üzerine çekti. 30 dakika sahada kalan Mert maçı 7/10 üç sayı isabeti ile 23 sayı - 8 ribaunt - 10 asistle tamamlarken, triple-double'ı 2 ribaunt ekisiğiyle kaçırdı. Mert'in en olumsuz istatistiği ise yaptığı 6 top kaybı oldu. 

Mert Konuk - Tofaş

TED Ankara Kolejliler'de Ömer Yasir Küçük'ün 33 sayıyla takımını galibiyete taşıdığı maçta, Mert Konuk da kaybeden Tofaş'ın en dikkat çekici performansına imza atarken, ikinci kez forma giydiği BGL'de istatistik ortalamalarını 22 sayı - 4.5 ribaunt - 8.5 asiste yükseltmiş oldu. Mert'in aynı zamanda üç sayı yüzdesini de 11/17 ile %65'e çıkarttığını da hatırlatalım. 

7 yorum:

  1. Gelişim Koleji maçında bugünkü performansın ilk sinyallerini vermişti. Şimdi sıra A takımda dakika almaya geldi. Başarılar Mert

    YanıtlaSil
  2. 10 da 7 lik birbistatistik bence gayet guzel. Dahada gelistiesini temenni ediyoruz tabi

    YanıtlaSil
  3. Çok güzel bir maçtı canlı izledim. Ömer Yasiri tebrik ederim.

    YanıtlaSil
  4. 5 kategori olarak kabul edilen sayı, ribaund, asist, top çalma ve bloktan üçünde çift haneli sayılara ulaşınca Triple-double oluyordu sanırım.

    YanıtlaSil
  5. az daha yapsaydı gerçekten olacaktı ama geleceği parlak bir basketçi bence beğeniyorum

    YanıtlaSil
  6. Babasına çekmiş kerata. Hatta boynuz kulağı geçecek heralde.

    YanıtlaSil