27 Ağustos 2017 Pazar

Knicks Carmelo'yu tamamen silmiş gibi

New York Knicks başkanı Steve Mills'in birkaç gün önce Madison Square Garden websitesinde yayımlanan blog yazısında takımın geleceği ile ilgili yaptığı açıklamalarda Carmelo Anthony'den hiç bahsetmemiş olması yıldız basketbolcunun Knicks kariyeri hakkında ipuçları verdi. Mills belki bire bir adını telaffuz etmedi; fakat Carmelo'nun adından hiç bahsetmeyerek takım yapısının ve kimyasının artık onun üzerine kurulmayacağını açık olarak ifade etmiş oldu. 


Mills yazısında geleceğin New York Knicks'inin savunmaya öncelik veren ve bencilliklerden uzak bir basketbolla konuşulacağını belirterek bir anlamda Carmelo'ya da ince bir gönderme yaparken, ortada olan her topa atlayacak yapıda oyunculardan kurulacak takımın hırsı ve mücadelesiyle anılacağından bahsetti. Kristaps Porzignis, Tim Hardaway Jr, Willy Hernangomez ve bu seneki ilk tur seçimleri Frank Ntilikina'nın isimlerini vererek gelecekteki genç ve atletik kadro ile ilgili hayallerini paylaşan çiçeği burnunda başkan, Scott Perry ve Jeff Hornacek ile birlikte tekrardan şampiyonluk kovalayacak geleceğin New York Knicks'ini oluşturmaya çalıştıklarını; fakat bu yapılanmanın bir süre gerektirdiğini de satırlarına ekledi. 

Steve Mills'in uzun blog yazısının herhangi bir noktasında Carmelo Anthony'nin adının geçmemesi, bu yaz takas edilip edilmeyeceği çok konuşulan tecrübeli yıldızın, biraz yaşının da etkisiyle artık Knicks planlarında olmadığı gerçeğini bir kez daha su yüzüne çıkardı. Carmelo'nun bu sezon içinde, Knicks'in gelecek planları doğrultusunda bir takasla takımdan ayrılacağına artık daha da net bir şekilde bakabileceğimizi düşünüyorum. Belki sezona yine Knicks'te başlayacak olsa da, Melo'nun sezon sonuna doğru giyeceği forma aynı kalmayacaktır. Bunu da sezonun başlamasıyla birlikte değerlendireceğim. 

2 yorum:

  1. aslında iyi oyuncu bence niye böyle oldu anlamadım baskette iyi smaç hareketleri vardı

    YanıtlaSil
  2. Her oyuncu kendi kaderini kendi belirler Carmeloda bazı yanlışlar yaptı demek.

    YanıtlaSil