26 Temmuz 2017 Çarşamba

Ege Arar'a yine havlu sallamak kalıyor

Yeni sezon için kadroyu baştan aşağı yenileyen Galatasaray Odeabank'ta yeni transferler bir bir açıklanırken, son gelen bilgiler ışığında parkedeki as ve yedek beşlerde genç isimlere yer kalmayacak gibi gözüküyor. Özellikle pota altında Türk basketbolu ve Galatasaray'ın geleceği için çok önemli potansiyellerden biri olan Ege Arar'ın da önümüzdeki sezon alacağı süreler oldukça soru işareti olmaya başladı. 


Bugün sosyal medyada oldukça geniş yer bulan TJ Cline transferi ve önde gelen Galatasaray basketbol hesaplarından birinde pota altına yapılacak ekstra bir yerli veya yabancı uzun transferi haberi, Ege için bu sezonun zorlu geçeceği izlenimi yarattı. Hali hazırda Richard Hendrix ile anlaşan ve Pınar Karşıyakalı Dajuan Summers'ın transferine de kesin gözüyle bakılan Galatasaray Odeabank'ta, eğer medyada çıkan +1 pota altı transferi bilgisi doğruysa, Ege Arar'ın bu sezon alacağı süreler oldukça kısıtlanmış olacak. Bu durumda Ege için en doğrusu belki de süre bulacağı daha doğru bir takıma gitmesi olacaktır. Belki transferler netleşmeden bu yazıyı da yazmak doğru değil; fakat atı alan Üsküdar'ı geçmeden bayrağı kaldırmak lazım!

Hani diyoruz ya bazen, genç basketbolcularımız çalışmıyor, kendini geliştirmiyor diye. Çalışan, kendini geliştiren, süre verildiğinde formanın hakkını veren isimlere (ki Ege'nin geçen sezon Galatasaray'ın kadro darlığında gösterdiği performansı alkışladığımızı tekrar hatırlatalım) de böyle muamele edersek, üzülerek söylemek gerekir ki basketbolumuz bir adım ileriye gitmez. Ne diyelim, umarım medyada çıkan her habere inanmamak gerektiği varsayımı doğru çıkar da, Galatasaray Odeabank Ege'nin de rotasyonda önemli süreler alacağı bir kadro yapılanmasına gider. 

0 comments:

Yorum Gönder