27 Nisan 2012 Cuma

Enes'ten NBA'de ilk double-double


NBA'deki temsilcilerimizden Utah Jazz forması giyen milli pivotumuz Enes Kanter, normal sezonun son maçında çaylak sezonunun en başarılı performanslarından birini sergileyerek tamamladı. Jazz'ın sahasında Portland Trail Blazers'ı konuk ettiği maçta kenardan gelip 33 dakika 37 saniye oyunda kalan Enes, 4/8 saha içi, 4/7 serbest atış isabetiyle 12 sayı, 3'ü hücum 10 ribaund, 2 blok, 1 asist ve 1 top çalma ile oynadı ve Play-Off'lar öncesindeki son maçta ilk kariyer double-double'ını yaptı. Jazz'ın sahadan en fazla kalan ismi olan milli pivotumuz, aynı zamanda bu istatistikte de kariyerinin en yüksek dakikasına ulaştı. 

Sahadan 96-94 galip ayrılan Utah'ın bir diğer çaylağı Alec Burks 18 sayı ile takımın en skoreri olurken, Derrick Favors 15 sayı, 5 ribaund, Jeremy Evans da 13 sayı, 10 ribaund ile karşılaşmayı tamamladı. Trail Blazers'ta ise J.J. Hickson 20 sayı, 9 ribaund ve Jonny Flynn 18 sayı, 11 asist, 5 ribaund ile en etkili isimler oldular.

1 yorum:

  1. Enes bu sene iyi süreler alamadı; Jazz'da kalırsa Jefferson, Favors ve Millsap'ın yanında seneye de alması zor gibi. Daha fazla süre alabileceği bir takımda oynayabilse keşke.

    YanıtlaSil