3 Eylül 2017 Pazar

İzlanda taraftarları Eurobasket 2017'ye damgaları vurdular


Eurobasket 2017'nin zayıf takımlarından İzlanda, sahaya kaliteli bir basketbol yansıtamamasına rağmen, Finlandiya'daki taraftarlarıyla bir kez daha bir Avrupa şampiyonasının en çok konuşulan takımları arasına girmeyi başardı. İlk maçında Yunanistan'a 90-61, ikinci maçında Polonya'ya 91-61, bugün de Fransa'ya 115-79 yenilen İzlanda'da, taraftarlar farka rağmen maç sonuna kadar desteği kesmezler ve her top sanki son topmuşcasına takımları için bağırırlarken, giydikleri tek tip formalarla salonu adeta maviye boyayıp yine turnuvanın en dikkat çeken seyirci gruplarından oldular. İzlanda taraftarlarının tribünlerde oluşturduğu güzel görüntüleri turnuvanın resmi sitesinden bulup bir araya getirdik...
















3 yorum:

  1. Litvanya ve Slovenya ile birlikte takdir edilesi arkadaşlar gerçekten

    YanıtlaSil
  2. Böyle güzel taraftarları ülkemizde de görmeyi gerçekten çok isterdim. Takımları yense de yenilse de desteği esirgemeyen taraftara bizim de ihtiyacımız var diye düşünüyorum :)

    YanıtlaSil
  3. Milli takım taraftarımız maalesef oturarak seyredip sosyal medyada fotoğraf paylaşmayı seviyor. Hatalı kararlara tepki bile gelmiyor ne yazık ki.

    YanıtlaSil