2 Temmuz 2012 Pazartesi

Rockets'tan Ömer'e muhteşem teklif!

NBA'de geçtiğimiz sezon Chicago Bulls forması giyen milli basketbolcumuz Ömer Aşık Houston Rockets yolunda! Sözleşmesi biten ve gelen teklifleri değerlendiren Ömer ile Houston Rockets'ın ilgilendiği ve milli pivotumuzu kadrosuna katmak için 3 yıllık 25 milyon doları gözden çıkardığı belirtildi. ESPN'in yaptığı haberde Aşık ve Rockets arasında sözlü olarak anlaşmaya varıldığı ve resmi imza için 11 temmuzun beklendiği belirtildi. Rockets'ın teklifine karşı teklif verme opsiyonu bulunan Bulls'un ise Ömer için böyle yüklü bir kontratın altına girmeyeceği alınan ilk duyumlar arasında yer alıyor.

2 yorum:

  1. Rockets yönetimi nasıl bir kafayla böyle bir kararı vermiş acaba. Ömer'in savunmada yapacağı katkı önemli ama hücum yönü güçlü olmayan bir oyuncuya bu kadar para vermek nasıl bir anlayıştır açıkcası ben anlamadım.Umarım akılları başlarına gelmeden Ömer imzayı basar ;-)

    YanıtlaSil
  2. houston yao gittiğinden beri uzunsuzluktan kırılıyor. howard a gerekirse 1 yıllığına bile olsa takas teklifini düşünen bir takım için ömere 25 milyon $ bağlamak çok da mantıksız değil :)

    YanıtlaSil