3 Haziran 2018 Pazar

ALBA Berlin üçlük yağmuruyla öne geçti

Bayern Munchen - ALBA BerlinAlmanya Erkekler Basketbol Ligi Bundesliga'da deplasmanda Bayern München karşısına çıkan ALBA Berlin, üç sayı çizgisi gerisinden yağmur gibi üçlük isabetleri kaydeden Grigonis ve Butterfield önderliğinde rakibini 106-95 mağlup ederek final serisinde 1-0 öne geçti. Normal süresi 87-87 biten karşılaşmanın uzatma dakikalarında Sikma ve Saibou ile etkili olup skor üstünlüğünü elde eden ALBA Berlin deplasmanda kazandığı galibiyetle hem final serisine iyi bir başlangıç yaptı hem de saha avantajını eline geçirdi. 

ALBA Berlin'de Marius Grigonis 5/7 üç sayı isabeti ve 30 sayılık performansıyla sahanın en skoreri olurken, Spencer Butterfield 6/7 üç sayı isabeti 19 sayı - 3 ribaunt, Joshiko Saibou 2/2 üç sayı 14 sayı - 2 asist - 2 top çalma ve Luke Sikma da 13 sayı - 7 ribaunt - 5 asist ile galibiyette önemli rol oynadılar. Bayern München'de ise Nihad Djedovic'in 18 sayı, Danilo Barthel'in 17 sayı - 5 ribaunt ve Stefan Jovic'in 16 sayı - 6 asistlik performansları yenilginin önüne geçemedi. 

1 yorum:

  1. Spencer Butterfield istikrarsız ama gününde olduğunda çok özel bir skorer. Geçen sezon da Barcelona'ya karşı oldukça dikkat çekici bir performnası vardı yanlış hatırlamıyorsam.

    YanıtlaSil