7 Haziran 2018 Perşembe

Bayern Münih intikamı farklı aldı

Bundesliga Final ALBA Berlin - Bayern MunchenAlmanya Basketbol Ligi easy-credit Bundesliga BBL'de Play-Off final serisi ilk maçında sahasında Alba Berlin'e yenilerek avantajı kaybeden Bayern Münih, deplasmandaki ikinci maçı zorlanmadan kazanarak seride durumu 1-1'e getirip saha avantajını tekrar eline geçirdi. Maça çok hızlı başlayıp 12 dakika içinde 31-9'luk üstünlüğü yakalayan Bayern Münih, ilerleyen dakikalarda farkın kapanmasını izin vermeden sahadan 96-69 galip ayrılmasını bildi ve ilk maçta kabettiği avantajı geri kazandı. Serinin 3.maçı 10 haziranda Münih'te oynanacak. 

Bayern Münih'te Jared Cunningham 17 sayı - 3 asist, Danilo Barthel 15 sayı - 6 ribaunt, Vladimir Lucic 14 sayı - 2 ribaunt ve Nihad Djedovic 13 sayı - 3 ribauntla en skorer isimler olurlarken, Stefan Jovic de 6 sayı - 5 ribaunt - 9 asistle çok yönlü bir basketbol sahaya koyarak galibiyette önemli rol oynadı. Maçın bir diğerilginç istatistiği ise Anton Gavel'in süre aldığı 17 dakikada hiç şut denemesi yapmamasına rağmen karşılaşmayı 3 ribaunt - 8 asistle tamamlaması oldu. 

2 yorum:

  1. İlk maçta ALBA Berlin ekstra üç sayı performansıyla kazanıştı. Bu maçta şutlar girmeyince Bayern ezici bir üstünlük kurdu. Normal sonuç.

    YanıtlaSil
  2. bayern bu kızdırmaay gelmez intikamı gerçekten de acı oldu

    YanıtlaSil