18 Ekim 2018 Perşembe

Cedi Osman açılışı double-double ile yaptı

NBA'de Cleveland Cavaliers forması giyen milli basketbolcumuz Cedi Osman NBA'de sezonun ilk maçında Toronto Raptors'a karşı kariyerinin ilk double-double'ını yaptı. Cavaliers'ın 104-116 kaybettiği maçta sahaya ilk beş çıkarak 33 dakika süre alan Cedi 2/2 üç sayı - 3/8 iki sayı - 5/6 serbest atış isabetiyle 17 sayı kaydederken, 10 da ribaunt alarak double-double istatistiği yakaladı. Cedi ayrıca 4 asist ve 2 de top çalma yaparak takımının mağlubiyetine rağmen sezona iyi bir performansla başladı. 

Cedi Osman - Cleveland Cavaliers - Toronto Raptors

Cedi Osman'ın kariyerinin ilk double-double'ını yaptığı gecede Cleveland Cavaliers'ta Kevin Love 21 sayı - 7 ribauntluk performansıyla takımının en skorer ismi olurken, George Hill 15 sayı - 7 asist, Jordan Clarkson da 15 sayı - 3 ribauntla skor katkısı yapan diğer isimler oldular. Toronto Raptors'ta ise Kyle Lowry 27 sayı - 8 asist, Kawhi Leonard da 24 sayı - 12 ribaunt ile galibiyetin mimarları oldular. 

3 yorum:

  1. cedi osman gerçekten fena oynadı ya. kariyerinde ilk double-double'ı sonunda yaptı bakalım bir diğerini ne zaman yapacak

    YanıtlaSil
  2. Cedi bir harika dostum. Bu adam oynayınca piyasa sanki eli kolu bağlı beklemek zorunda kalıyor. Oynayış tarzı gerçekten çok ilginç yani el kol bağlatıcı ve birşey yapmaya olanak verdirmeyen bir yapısı var. Hatta sanki kıyamıyorlar gibi. :)

    YanıtlaSil
  3. uzun zamandan beri takip etmeye çalıştığım bir lig,
    cedi osman'ın double-double yapmasına ileriki dönemlerdeki performansı için baya heyecan uyandırdı.

    YanıtlaSil